Sport

Destatec Actueel


Alle Destatecteams slaan zich naar winst
In een druk weekend voor de teams van tafeltennisvereniging Destatec kwamen ze allemaal in actie en één team zelfs twee keer. Senioren 1 speelde bij Sittard 5 en kwam er met een 3-7 overwinning ook tevreden van terug. Henk Kok, Bjorn Peeters en Mutong Niu wonnen allemaal twee keer en Mutong/Bjorn pakten de zege in het dubbelspel. Het team staat keurig 2e in de 1e Klasse. Senioren 2 speelde in Valkenburg tegen Sibbe 2. Dankzij drie zeges van Younes Abbas en twee van Marco Vogelaar en Ruben Lampe werden er al 7 punten gepakt, maar de winst in het dubbelspel leverde een 2-8 zege op. Het team stijgt daarmee naar de tweede plaats met de eerste nog binnen handbereik.
De jeugdteams speelden ook. Jeugd 1 had thuis weinig moeite met Brunssum 1. Job Heijman won al zijn wedstrijden, Brandon Jakobs won tweemaal en samen wonnen de jongens het dubbelspel. Fré Ottenheijm pakte het zevende punt. Het team doet na deze zege nog volop mee in de strijd om het kampioenschap. Jeugd 2 speelde twee thuiswedstrijden op één dag en deed zeer goede zaken. Eerst werd Red Stars 7 met 4-1 opgerold (2 punten van Wouter Bremmers, 1 van Teun Julicher en 1 van het dubbel Teun/Sophie Kessels). En daarna werd gespeeld tegen Seta 1. Ook hier werd een 4-1 overwinning geboekt met tweemaal winst voor Wouter, éénmaal voor Sophie en het dubbel weer door Sophie/Teun. Met de dubbele winst gaat het team nu aan de leiding in de competitie, al heeft het wel een wedstrijd meer gespeeld.
Dan was er ook vroeg kampioenschap te vieren voor Destatec! Recreanten 5 is drie wedstrijden voor het einde van de competitie in de 5e Klasse al KAMPIOEN geworden!

Programma voor zaterdag 17 maart 2018:

Sittard 3 – Senioren 1 15.00u
Maastricht 4 – Senioren 2 17.00u
Jeugd 1 – Venlo 4 10.30u
Jeugd 2 – Megacles 2 10.30u
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties