Evenementen

Bekendmaking programma Sjwaampop 2018!


Het programma van de 36e editie van het gratis toegankelijke Sjwaampop is compleet. Op 18 en 19 augustus staan tal van DJ’s en bands op de Markt in Swalmen en we geven jullie de complete lijst met namen!
Maak je borst maar nat want niemand minder dan Miss Montreal, Van Dik Hout, Dune, The Overslept, La Fuente, Puinhoop Kollektiv, The Ragtime Rumours, Jägerstrike, ProdigyXL, Phantom Elite en DJ Admin staan op het programma!

Zondag 19 augsutus
Met Miss Montreal en The Overslept heeft Sjwaampop twee namen op de programmering staan die ook op Pinkpop te zien zijn! In 2012 was Miss Montreal in het bloedhete jaar ook van de partij bij Sjwaampop. The Overslept heeft een volwassen sound zonder de punk roots en hun speelse kant uit het oog te verliezen.
Van Dik Hout (o.a. ‘Stil in Mij’) maakt al ruim 20 jaar pure Nederpoprock met poëtische teksten.
De regionale bands The Ragtime Rumours (gypsyjazz/blues) en Phantom Elite (female fronted metal band) en de coverband ProdigyXL maken het zondag programma compleet.

Zaterdag 18 augustus
Niemand minder dan Dune staat te shinen op de Sjwaampop zaterdag. De Duitse muziekgroep maakt een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. Ook La Fuente staat op het Sjwaampop podium met zijn unieke, energieke en originele sound. Housemuziek op z’n best!
Met hun aanstekelijke mix van onbezonnen meezingers in een eigen jasje gaat dat zeker goed komen met Puinhoop Kollektiv!
Jägerstrike gaat in een hoog tempo verschillende stijlen aan je laten horen. Verwacht urban, golden oldies, moombahton, latin, house, trap en een vleugje hardstyle. Ook DJ Admin draait op de Sjwaampop zaterdag.

Houdt onze website www.sjwaampop.com en Facebook pagina (Facebook.com/sjwaampop) in de gaten voor alle ins & outs over de artiesten!

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties