Sport

Destatec Actueel - Jeugd 2 Kampioen


Jeugd 1 speelde tegen Falco en won overtuigend met 4-1,Gijs Cox won 1x en Teun Jullicher 2x, samen wonnen ze ook het dubbel. Jeugd 2 nam het op tegen TTCN en had maar 1 klein uurtje nodig 5-0, Sten v Cruchten, Jip Dol en Bianca Bosch bleven ongeslagen, ook het dubbel was voor Destatec, door deze score zijn ze al Kampioen in de 5e klasse, met nog 1 wedstrijd te gaan, Proficiat. Team 3 won met 5-0 van Seta, Bo Boots en Thijs Marsman bleven ongeslagen.

Senioren 1 speelde tegen Brunssum, 5-5, met veel sorry-ballen voor Brussum, wist ons team toch nog een 5-5 eruit te slepen, of het genoeg is om degradatie te voorkomen zal in de laatste wedstrijd blijken. Job Heijman won 2x, Younes Abbas en Ruben Lampe wonnen 1x, het dubbel was ook voor Destatec. Senioren 2 nam het op tegen Elsloo, na verlies van vorige week had dit team wat goed te maken, 7-3 werd er gewonnen, Linda Cox won 2x, Maurice Hendrickx 3x en Brandon Jakobs 1x, ook het dubbel was voor Destatec, met nog 1 wedstrijd voor de boeg hebben ze zaterdag 8 punten nodig om kampioen te worden, succes.

2 recreantenteams kwamen ook in actie. Team 1 zette maandag Venlo aan de kant met 8-2, Friedhelm Weyers, Marlie Crommentuijn en Susanne van Lierop bleven ongeslagen, Friedhelm met Marlie en Susanne met Ruben Lampen wonnen ook het dubbel. Team 2 nam het op tegen Wap In en kwam net te kort 4-6, Stan Evers, Roel Janssen en Pedro Kessels wonnen ieder 1x, Roel en Pedro wonnen ook het dubbel.

Afgelopen zondag vond de finale plaats van de basisscholen kampioenschappen Table stars the Battle in Venray. 8 scholen gingen de strijd met elkaar aan en de Octopus uit Swalmen werd winnaar.
Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Kijk dan op onze website: www.destatec.nl
Programma voor zaterdag 20 april:
Senioren 1 – Seta 1 14.00 u
Senioren 2 – Armada 2 14.00 u
Jeugd 1 – Westa 6 10.30 u
Jeugd 2 – TTC 5 10.30 u
Jeugd 3 – Red Stars 10.30 u

24 april zwemmen voor de jeugd.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties