Algemeen

DINSDAG 22-01-2019 Alzheimercafé Leudal 


Thema: Pijn en dementie
Gastspreker: Drs. J. Hoogmoed, geriater St. Jans Gasthuis Weert.
Pijn bij mensen met dementie is moeilijk te herkennen. Dit betekent dus dat mensen met dementie regelmatig onnodig pijn hebben. Pijn beperkt mensen in hun dagelijks functioneren en is van invloed op de kwaliteit van leven. Meestal is er iets tegen de pijn te doen. Dat zorgt ervoor dat mensen met dementie zich beter voelen. Drs. Hoogmoed komt informatie geven over de verschillende oorzaken van pijn, hoe de pijn te herkennen is en wat de behandel- mogelijkheden zijn. 
Alle belangstellenden zijn van harte welkom in Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 te Heythuysen. De toegang is gratis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, het programma zal starten om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. 

Meer informatie over het Alzheimercafé vindt u op onze facebookpagina “Alzheimercafe Leudal”.

Oproep vrijwilligers: mocht u zich in willen zetten voor ons Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. We kunnen alle hulp gebruiken. Lijkt het u leuk om koffie te schenken en onze bezoekers te ontvangen, meldt u aan!

 
Wilt u graag meer informatie over de avonden of maandelijks ons persbericht ontvangen, mail dan naar alzheimercafeleudal@gmail.com.
|Doorsturen