FFuustival, het Fuu Revival Festival

Op zaterdag 7 oktober vindt er in Swalmen een Fuu revival festival plaats voor alle generaties die in de zeventiger, maar ook in de tachtiger jaren met de Fuu zijn opgegroeid. In deze roemruchte jaren bood de Fuu een grote diversiteit aan activiteiten aan, waardoor het herinnerd wordt als het meest veelzijdige open jongerencentrum van Midden Limburg. Voor de organisatie is het precies 10 jaar geleden dat zij in Swalmen een succesvolle Fuureünie op poten hebben gezet. Tien jaar later wordt het tijd voor meer dan alleen een reünie. Het wordt tijd voor een festival voor en door oudere jongeren, in de sfeer uit die mooie jaren van weleer. Of men dagelijks de Fuu bezocht of slechts maar eenmalig…het zal het festival der herkenning worden!

Iedereen die de glorieuze Fuujaren wil herbeleven, mag het Fuustival niet missen. Het programma is rond en het belooft een heel gezellige avond te worden. Vanaf 18.00 uur gaat de deur van café de Geitesjtal open en zal men door DJ Soundsjek ontvangen worden met muziek die de jongeren van toentertijd meteen in de goede sfeer zullen brengen. Vanaf 19.00 uur opent de legendarische bluesband ‘Beer Boogie Baer’ het Fuustival. Om 20.30 uur zorgt de blues-rock formatie ‘The Duke’ voor nostalgische klanken. Vanaf 22.00 uur kan men genieten van de beats van ‘Faradayz’, waarna om 23.30 uur de formatie ‘Revisited’ de bezoekers zullen verwennen met covers uit de goede muzikale jaren van weleer. Als afsluiter is er natuurlijk ook een disco afterparty, waarbij de voetjes weer eens ouderwets van de vloer kunnen komen.

Tijdens de pauzes trakteert de organisatie de bezoekers op een surprise act door en voor oud Fuugangers, waarna de DJ ook weer van zich zal laten horen.

Voorverkoop: €4; p.p. start op 4 september. Aanmelden hiervoor kan via jcdefuu@gmail.nl Men zal dan een bevestigingsmail krijgen met alle info en de bankgegevens van het Fuustival.

Er is ook een mogelijkheid om bij kantoor/boekhandel Van Heijster Hoogstraat 11-13, te Swalmen kaarten in de voorverkoop te kopen. Voor meer informatie bezoek de FB pagina : DE FUU

Kassa in de Geitesjtal verkoop: €5; p.p.

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij want vol=vol

Aanvang Fuustival: 7 oktober, 18.00 uur tot 03.00 uur

Locatie: Café de Geitesjtal, Markt 7, Swalmen

Het Fuustival wordt mede mogelijk gemaakt door AS Creation B.V., Riks Wuts Doe-Het-Zelfzaak en Kantoor/Boekhandel Van Heijster Swalmen

|Doorsturen