Oktoberfest t.g.v. 70 jarig jubileum Buurtvereniging St. Theresia, Boekoel

Oktoberfest in Boukoul

 

Buurtvereniging St. Theresia houdt op zaterdag 27 oktober 2018 voor de eerste keer het Oktoberfest. Dit omdat de Buurtvereniging dit jaar 70 jaar bestaat. De avond staat bol van muziek van de feestband WOENDERBAAR die een avondvullend programma brengt met Bayerische Oktoberfestmusik. Ook niemand minder dan MARLEEN RUTTEN geeft deze avond een spetterend optreden. De bekende dj Maurice zal het resterende programma verzorgen. Ook voor de inwendige mens is gezorgd, de foodtruck “Veul Soeps” is aanwezig met typisch Duitse gerechten.

 

Kaarten voor dit feest zijn te reserveren voor de leden van de buurtvereniging voor slechts

€ 5,00 per persoon. Dit kan eenvoudig via onze website www.buurtvanneboekoel.nl (tabblad 70-jarig jubileum in 2018). Als u via de website uw kaarten besteld, krijgt u een e-mail met verdere instructies, waar en wanneer deze betaald en afgehaald kunnen worden.

Voor niet-leden is de prijs slechts € 10,00 per persoon en te koop bij Café Soranus, Boven Boukoul 17. Aan de kassa betaalt u € 12,50.

 

Het Oktoberfest wordt gehouden in de harmoniezaal in Boukoul. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het feest barst om 20.00 uur los. Dresscode: lederhose / dirndl.

|Doorsturen