Ondernemend

Pedicure Roermond opent 2e praktijkruimte in Medisch centrum Aan de Singel

Door Patricia Gerrits

Om dit onder de aandacht te brengen hebben wij een mooi mediaplan mogen opmaken voor Anique v. Oijen.

De 2e praktijkruimte is vanaf februari jl. in gebruik genomen. “Ik ben heel blij dat we dit hebben kunnen realiseren” zegt eigenares Anique v. Oijen. “Samen met 2 nieuwe collega’s kunnen we eindelijk weer cliënten aannemen”.

Er zijn bij Pedicure Roermond de afgelopen 17 jaar al heel wat voeten naar binnen gelopen om behandeld te worden. Sinds 7 jaar is de praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum Aan de Singel in de voormalige Koepelkerk in het centrum.

Het afgelopen jaar was het punt bereikt dat de praktijk zo vol zat, dat er geen nieuwe mensen meer aangenomen konden worden. Door het openen van een 2e ruimte in het gezondheidscentrum en de versterking van 2 nieuwe pedicures is het mogelijk om de cliëntenstop op te heffen en mensen te laten weten dat er op korte termijn weer een afspraak gemaakt kan worden.

Met jarenlange ervaring, vakbekwame technieken en de beste apparatuur is Pedicure Roermond het juiste adres voor een professionele voetbehandeling. U vindt hier niet alleen de zorg voor de gezonde voet, maar ook alle specialisaties voor de medische voetzorg. Ook kunnen mensen met Diabetes of Reuma informeren of er misschien een vergoeding mogelijk is voor de voetbehandeling.

U kunt bij ons nu ook een Pedicure aan Huis bestellen en zelf online uw afspraak maken!

Ze zijn 5 dagen per week open, maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur. Bij het Gezondheidscentrum is een eigen gratis parkeerplaats. De praktijk is bereikbaar met een lift en rolstoeltoegankelijk. U vindt meer informatie over de praktijk op onze website: www.pedicureroermond.nl

Zij werken actief samen met de meeste podotherapeuten, praktijkondersteuners en huisartsen in Roermond en omgeving.

Ze zijn aangesloten bij ProVoet en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures.
Zij willen u en uw voeten heel graag uitnodigen om kennis te maken met onze voetbehandelingen. Zodat uw voeten er weer mooi uitzien, zodat u weer goed kunt lopen…..

Pedicure Roermond
Gezondheidscentrum Aan de Singel
Minderbroederssingel 2
6041LK Roermond
Tel:06 33651244

Of volg ze op facebook!

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties